چاله کن تراکتوری باغی از جمله تجهیزات مهم و کاربردی در صنعت کشاورزی است که در حفر چاله ها با عمق مختلف، به نیروی انسانی کمک می کند. از این رو طرفداران زیادی را به خود اختصاص داده است و افراد زیادی تمایل به خرید آن را خواهند داشت.
البته با خرید بی واسطه چاله کن تراکتوری از فروشگاه های معتبر امکان دسترسی به این محصول در بهترین کیفیت و قیمت برای افراد فراهم می گردد.
آشنایی با نحوه عملکرد چاله کن
در واقع چاله کن موتوری از دسته تجهیزات حائز اهمیت در صنعت کشاورزی است. از این رو باید قبل از استفاده از آن، شرایط کار با چاله کن را به خوبی بشناسید تا در زمان کار با دستگاه با مشکل رو به رو نشوید. از این رو در این بخش از مقاله با نحوه عملکرد چاله کن آشنا خواهیم شد.
- قبل از کار با چاله کن باید شرایط حفر چاله توسط دستگاه را فراهم نموده و به مواردی نظیر نوع خاک و زمین زراعی توجه ویژه نمود. در واقع برای حفر چاله، باید نوع زمین زراعی را انتخاب کرد و مواردی نظیر حاصل خیزی خاک و سفت نبودن زمین را هم باید در نظر گرفت.
- قبل از اقدام به کار باید به صورت دقیق نوع و ارتفاع چاله ای را که با این دستگاه حفر می کنید، مشخص نمایید. چرا که برخی اوقات برای کاشت یک نهال نیاز به چاله های کم ارتفاع داریم و برای کاشت درخت باید چاله های عمیق تری حفر نمود. این تفاوت در ارتفاع به نوع مته مورد استفاده و ارتفاع آن، ارتباطی مستقیم خواهد داشت.
- لازم به ذکر است، چاله کن های موتوری از قدرت های متفاوتی برخوردار می باشند. بنابراین افراد باید قدرت دستگاه را مطابق با نیاز خودشان انتخاب نماید. تا در این راستا با استفاده از دستگاه متناسب، بتوان چاله هایی یکدست با عمق دقیق و مطابق با نیاز افراد در کشاورزی حفر نمود.
- پس از این که موارد ذکر شده را در نظر گرفتید نوبت به حفر چاه در محل تعیین شده با عمق مشخص می رسد. در واقع کار با چاله کن ها بسیار ساده بوده و نیاز به تخصص و آموزش خاصی ندارد.
- در مرحله اول، افراد باید نوع مته را مشخص نمایند و سپس آن را داخل دستگاه قرار دهند.
- این نکته را در نظر بگیرید که قبل از فشار دادن کلید روشن و خاموش، باید ساسات دستگاه را کشید.
- سپس بنزین را از داخل پستونکی دستگاه به سمت کاربراتور هدایت کرده و سپس چاله کن را روشن نمایید.
- حال با قرار دادن دستگاه چاله کن به صورت عمود در منطقه مورد نظر، باید آن را بدون نیاز به فشار اضافه در زمین فرو کرد. از این رو بدون نیاز به نیروی مضاعف انسانی و در کسری از ثانیه چاله مورد نظر برای مواردی نظیر کاشت نهال، درخت و حتی نصب تیر برق حفر خواهد شد.
- در انتهای کار با دستگاه هم باید گاز دستگاه را گرفت تا در اثر به جای ماندن گاز، سوراخ نشود.
بررسی کیفی انواع چاله کن
در واقع با افزایش جمعیت و نیاز روز افزون مردم به محصولات کشاورزی و کاشت درخت، تجهیزات جدیدی با عنوان چاله کن روی کار آمدند که می توانند در کوتاه ترین زمان ممکن به حفر چاله در عمق های مختلف بپردازند. از این رو افراد زیادی نیاز به استفاده از این محصول را خواهند داشت.
به همین منظور در راستای افزایش آگاهی افراد و شناخت دقیق انواع چاله کن در این بخش از مقاله به بررسی کیفی انواع چاله کن خواهیم پرداخت تا عموم مردم در زمان خرید بتوانند محصول مورد نیاز خود را به راحتی انتخاب نمایند.
- در ابتدا برای بررسی کیفی چاله کن باید به مدل دستگاه توجه ویژه نمود. در واقع دستگاه های چاله کن در دو مدل تک نفره و دو نفره طراحی می گردند که افراد آن را بر اساس نیاز خود انتخاب خواهند کرد.
- هم چنین قدرت دستگاه و نوع موتور از دیگر مواردی است که با کیفیت دستگاه رابطه ای مستقیم داشته و باید به آن توجه نمود.
- علاوه بر موارد گفته شده، جنس مته باید از مواد محکم و ضد زنگ باشد تا در اثر رطوبت خاک دچار زنگ زدگی نشده و هم چنین در اثر فشار و حفر چاله، شکل ظاهری آن تغییر نکند و بتواند به درستی عمل کند.
- طول استاندارد مته از دیگر مواردی است که برای بررسی کیفی انواع چاله کن باید در نظر گرفت تا در این راستا افراد در زمان انتخاب محصول بتوانند انتخاب صحیحی داشته باشند. معمولا طول مته ها به صورت استاندارد در طول های 10، 15، 20، 30 و 35 سانتی متر می باشند.
- علاوه بر موارد گفته شده مته ها باید طراحی دقیقی داشته باشند. تا در این راستا بتوانند به خوبی در خاک فرو بروند و در زمان خروج، خاک را به همراه خود بیرون بیاورند.
- ارائه خدمات پس از فروش و ضمانت کالا از دیگر مواردی است که در زمان بررسی کیفی انواع چاله کن باید در نظر گرفت و منجر به اعتماد افراد در زمان خرید دستگاه می گردد.
بهترین چاله کن در کدام کشورها تولید میشود؟
امروزه با پیشرفت تکنولوژی و گسترش صنعت کشاورزی مردم بیشتر تمایل دارند تا در کوتاه ترین زمان ممکن و با نیروی انسانی کم به انجام عملیات کشاورزی نظیر شخم زدن، حفر چاله، برداشت محصول و غیره بپردازند. از این رو برای برطرف کردن این نیاز، هر ساله شاهد تولید دستگاه های مختلف با کارایی های متفاوت می باشیم.
یکی از این دستگاه ها که در سال های اخیر طراحی و تولید شده است، دستگاه چاله کن می باشد. و از آن جایی که این دستگاه به کمک افراد در حفر چاله های عمیق، نیمه عمیق و حتی کم عمق شتافت، توانست در مدت زمانی اندک در میان مردم جایگاه ویژه ای را به دست آورد.
به همین منظور کشورهای زیادی اقدام به تولید مدل های مختلفی از این دستگاه کردند. حال این سوال پیش می آید که بهترین چاله کن در کدام کشورها تولید می شود؟
در پاسخ به این سوال باید گفت که کشورهایی که به صنعت و به خصوص صنعت کشاورزی اهمیت زیادی می دهند، اقدام به طراحی و تولید این محصول نموده اند.
هم چنین برخی از کشورهایی که خاک حاصل خیز داشته و بخش عظیمی از زمین ها و اراضی آن به زمین های کشاورزی اختصاص یافته است، به منظور خود کفایی و استفاده از محصولات داخلی روی به تولید مدل های مختلفی از چاله کن در سایز و قدرت های مختلف آورده اند.
البته در سال های اخیر، کشور ایران هم به جمع تولید کنندگان این دستگاه پیوست و موفق گردید تا انواع مدل های چاله کن را با کیفیت و قدرتی بسیار بالا و قیمتی مناسب در اختیار کشاورزان عزیز کشور قرار دهد و حتی بخشی عظیمی از تولیدات خود را به دیگر کشورها صادر نماید.
آشنایی با روش های صادرات چاله کن
شاید در نگاه اول حفر چاله در زمین های کشاورزی به منظور کاشت درخت، نهال، حصار کشی، کود دهی و غیره کاری آسان به نظر برسد و نیاز به دستگاه خاصی نداشته باشد. اما بر خلاف تصور عموم این کار، نیروی زیادی از انسان را صرف می کند و بسیار وقت گیر خواهد بود.
از این رو به جرات می توان گفت، استفاده از چاله کن های حرفه ای با آسان تر کردن امور مختلف کشاورزی، کار را برای کشاورز بسیار آسان کرده و حتی در رشد بهتر گیاهان هم تاثیر مستقیمی خواهد گذاشت.
در نتیجه این دسته از تجهیزات کشاورزی نه تنها در داخل ایران طرفداران زیادی دارد، بلکه در کشورهای خارجی هم جایگاه ویژه ای را به خود اختصاص داده است. به همین منظور تولید کنندگان داخلی این دستگاه، بخشی از محصولات خود را برای تولید داخلی و بخش دیگری از آن را به منظور صادرات و ارسال به دیگر کشورها تولید خواهند کرد.
به گونه ای که با ارسال مدل های مختلف چاله کن به کشورهای مستعد کشاورزی، نه تنها ایران در راستای صادرات محصولات غیر نفتی گام برداشته، بلکه نام ایران در دیگر کشورها زنده نگه داشته می شود و موارد دیگری نظیر ارز آوری و اشتغال زایی را هم با خود به همراه خواهد داشت.
البته روش های مختلفی برای صادرات چاله کن به کشورهای دیگر وجود دارد که افراد می توانند محصول خود را به صورت یکی از روش های ذکر شده، صادر نمایند.
صادرات چاله کن به روش مستقیم
در این روش تولیدکنندگان داخلی به صورت مستقیم محصولات خود را به کشورهای دیگر ارسال می کنند. در روش مستقیم، خود تولید کننده باید در دیگر کشورها برای محصولات خود بازاریابی کند، با قوانین صادراتی آن کشور آشنا شود و درباره هزینه هایی نظیر حمل نقل، امور گمرکی و ترخیص کالا، اطلاعات جامعی را به دست آورد.
و در نهایت پس از پیدا کردن بازار هدف و کسب اطلاعات کافی، اقدام به صادرات مدل های مختلف چاله کن نماید. لازم به ذکر است در این صادرات، تولید کننده سود بیشتری برای فروش محصولات خود به کشورها خارجی به دست می آورد.
صادرات چاله کن به روش غیر مستقیم
در این روش تولید کننده مدل های مختلف چاله کن برای صادرات محصولات خود از شرکت های صادراتی و واسطه ها کمک خواهند گرفت و در واقع صفر تا صد صادرات انواع چاله کن بر عهده این افراد می باشد.
علاوه بر موارد گفته شده ، روش های صادرات چاله کن را می توان بر اساس نحوه ارسال محصول به روش هوایی یا زمینی هم مورد بررسی قرار داد. در واقع صادرات زمینی یا هوایی چاله کن، ارتباط مستقیم با مسافت کشورهای صادر شونده خواهد داشت. زیرا مسافت های زیاد با ارسال زمینی مقرون به صرفه نبوده و مدت زمان زیادی طول می کشد تا دستگاه به دست مصرف کننده در بازارهای خارجی برسد.
فروش مستقیم چاله کن تراکتوری باغی با بهترین کیفیت
چاله کن تراکتوری باغی از بهترین و پرکاربرد ترین دستگاه های کشاورزی می باشد. زیرا این دستگاه به کشاورز کمک بسیار زیادی کرده و بر عملکرد وی سرعت می بخشد. از این رو افراد زیادی تمایل به خرید و استفاده از نمونه های مختلف چاله کن خواهند داشت.
به همین منظور عمده فروشان و تولید کنندگان این محصول اقدام به فروش مستقیم انواع چاله کن باغی نموده اند. چرا که با فروش مستقیم آن، واسطه ها حذف می گردند و دستگاه به صورت مستقیم در اختیار مصرف کننده قرار خواهد گرفت.
در واقع با این روش فروش، افراد در کلیه نقاط کشور می توانند به چاله کن تراکتوری باغی دسترسی داشته باشند و محصول مورد نظر خود را با کیفیت بالا و قیمت مقرون به صرفه خریداری نمایند.
مراکز توزیع چاله کن تراکتوری باغی در سطح کشور
در حقیقت ایران کشوری چهار فصل با خاکی حاصل خیز می باشد. از این رو در جای جای کشورمان، امکان کشاورزی و کاشت محصولات مختلف وجود دارد. به همین منظور عموم مردم در سرتاسر کشور نیاز به خرید تجهیزات مختلف کشاورزی از جمله چاله کن تراکتوری باغی خواهند داشت. و از آن جایی که این محصول در میان کشاورزان با استقبال خوبی رو به رو شده، توانسته بخش عظیمی از بازار را به خود اختصاص دهد.
از این رو مراکز توزیع چاله کن تراکتوری باغی در سطح کشور وجود دارد تا انواع مدل های چاله کن را در اختیار خریداران قرار دهند و در این راستا افراد بتوانند به راحتی و در کوتاه ترین زمان ممکن، محصول مورد نظر خود را تهیه نموده و با خیالی آسوده از آن استفاده نمایند.
البته این مراکز توزیع موظف هستند تا مدل های مختلف از چاله کن را با بهترین کیفیت و قیمت ارائه دهند تا خریداران با انتخابی آزادانه و آگاهانه بتوانند چاله کن باغی مورد نظر خود را خریداری نمایند.
قیمت چاله کن تراکتوری باغی در فروشگاه های معتبر
همان طور که می دانیم چاله کن تراکتوری باغی از نمونه دستگاه های مفید و موثر در امر کشاورزی است که به منظور حفر چاله های مختلف طراحی و تولید شده است. البته به این نکته توجه داشته باشید که دستگاه با توجه به نوع زمین و ارتفاع چاله از تنوع بسیار بالایی برخوردار می باشد. به گونه ای که این تنوع در محصول باعث می گردد تا چاله کن تراکتوری قیمت های متفاوتی داشته باشد.
به این صورت که قیمت چاله کن تراکتوری باغی در فروشگاه های معتبر بر اساس مواردی نظیر کیفیت دستگاه، قدرت چاله کن، امکانات جانبی و مدل چاله کن بستگی خواهد داشت. از سویی دیگر برای تعیین قیمت این محصول باید موارد دیگری نظیر خدمات پس از فروش دستگاه، نوع بسته بندی، نحوه فروش کالا، هزینه های حمل و نقل و سایر هزینه های جانبی را هم در نظر گرفت.
البته لازم به ذکر است که افراد، نمونه های مختلف از چاله کن را می توانند با اعتماد و اطمینان کامل از فروشگاه های معتبر خریداری کنند. چرا که در این فروشگاه ها، نمونه های مختلف از این دستگاه با بهترین کیفیت ارائه شده و با در نظر گرفتن حداقل میزان سود، در اختیار خریداران قرار می گیرد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.