خاک ورز مرکب جدید ترین ماشین چیزل پیلتر خاک ورز حفاظتی تولید شده در کشور محسوب می گردد ک با افزایش راندمان در عملیات خاک ورزی، قابلیت کار با تراکتور های با توان 65 تا 70 اسب بخار را نیز دارد. این دستگاه از جمله ماشین آلات خاک ورزی اولیه ایست که جهت انجام عملیات کشاورزی حفاظتی بکار می رود.استفاده از با کیفیت ترین قطعات ساخت داخل باسختی و مقاومت بالا و قابلیت ضد سایش در عملیات خاک ورزی و در دسترس بودن قطعات جایگـزین جهت انجام خدمـات پس از فـروش مستمـر برای سالیان متمادی.استفاده از پایههای فولادی با زوایای برش دقیق و محاسبه شده،جهت نفوذ بهتر در خاک .قابلیت تنظیم عمق و همچنین سهولت در جابجایی دستگاه با استفاده از سیستم 3 نقطه اتصال قابل تنظیم .استفاده از 2 فنر در پشت پایهها جهت ایمنی در مقابل موانع احتمالی و همچنین استفاده از پین برشی جهت جلوگیری از وارد آمدن فشار ناگهانی به تراکتور و دستگاه در مواردی که مانع سخت و غیرقابل عبور در مسیر حرکت دستگاه قرار داشته باشد .قرار دادن دیسکهای مقعر،با قابلیت تنظیم عمق در پشت پایه ها ، جهت خرد کردن هر چه بهتر کلوخه های بر جای مانده از عملیات شخم.استفاده از غلطک جهت خرد کردن یکدست کلوخه های ناشی از عملیات شخم و همچنین تنظیم عمق شخم و تسطیح نسبی سطح کشت از جمله ویژگی های دستگاه می باشد.
عوامل تاثیر گذار بر قیمت چیزل
یکی از مهم ترین کارهای بخش کشاورزی و باغی که از گذشته چه در زمین زراعی و چه در باغات و شالیزارها مورد اهمیت بوده و هست شخم زدن درست زمین میباشد. که در گذشته این کار با گاواهن دستی و چوبی بوده و امروزه با ادواتی چون کولتی واتور ، جدیدترین چیزل، انجام می پذیرد. تفاوت دیروز تا امروز جایگزینی فولاد سخت با چوب و تراکتور قدرتمند با حیوانات گردیده و همه این موضوعات و تغییرات به دلیل راحتی بشر و آسان شدن صنعت کشاورزی و صرفه جویی در هزینه و زمان شده است. ولی یک هدف بزرگ تر از این یعنی بهره وری کامل از زمین می باشد که با ادوات غیر مکانیزه و دستی و قدیمی امکان یکپارچگی و عملکرد صحیح تقریباً غیر ممکن بوده است.
این در حالی می باشد که با ادوات امروزی همچون چیزل تراکتور دست دوم ، روتیواتور ، گاوآهن، کولتی واتور قلمی ، چاله کن ، بیل صاف کن تراکتوری و سایر ادوات کشاورزی، این کار را هم لذت بخش و هم اصولی با راندمان کاری و خروجی محصول نهایی بهتری فراهم کرده است.
چیزل را هم می توان همانند کولتی واتور از خانواده گاوآهن ها دانست با این تفاوت که امکان ترکیب این ادوات با ادواتی همچون روتیواتور، نصب غلطک تسطیح گر و غیره، یک ادوات دیگری به وجود آورد به عنوان مثال از ترکیب روتیواتور با چیزل ( روتوچیزل)، ترکیب چیزل با غلطک ( چیزل پیلر ) و این ویژگی منحصر به فرد این دستگاه را نشان خواهد داد. عملکرد و مکانیزم کاری چیزل همانند کولتیواتور می باشد ولی با بازوان قوی تر و قدرت بیشتری که توانایی در هم شکستن خاک های سفت و سخت در عمق های بیشتری را خواهند داشت.
چیزل از بخش هایی چون شاسی اصلی ،شاسی اتصال 3 نقطه ، پایه ، شاخه و تیغه متشکل گردیده است. در مدل های تراکتور پیشرفته یا چیزل مرکب می توان با نصب غلطک یا روتیواتور یک دستگاه جدید و با کاربرد بیشتری طراحی و تولید نمود. CHISEL در مدل های گوناگونی در دنیا طراحی و تولید می گردند اما به طور استاندارد این دستگاه از پایه های فولادی سخت با فاصله میانی 35-50 سانتیمتر و در عرض کارهای مختلف بر اساس نوع تراکتور و قدرت آنها تولید می شوند.
آشنایی با انواع مختلف چیزل در بازار
عمق کاری چیزل سبک با توجه به نوع خاک منطقه و میزان نفوذپذیری آنها بین 20 الی 30 سانتیمتر می باشند .و استفاده از تراکتور باغی واین ادوات جهت هوادهی، بستر سازی و شکستن لایه های سخت زیرین زمین می باشد تا باعث نفوذ بیشتر آب و سهولت حرکت ریشه گیاهان و در نتیجه رشد بهتر آنها گردد. در بیشتر مناطق پس از چندین سال عملیات کاشت ، داشت و برداشت لایه های سطح زیرین زمین به مراتب سفت و سخت شده و به عبارتی عیار اصیل خاک به میزان قابل توجهی کاهش پیدا می کند.
که از جمله عوامل تأثیرگذار آن میتوان به استفاده از کودهای شیمیایی جهت باروری بهتر و همچنین ورود ادوات سنگین مکانیزاسیون و تراکتور و شرایط اقلیمی منطقه اشاره نمود.دستگاه چیزل یا به واقع همان زیرشکن وظیفه اصلی آنها از بین بردن سختی خاک و ریکاوری زمین می باشد. و عمل احیاء خاک را انجام می دهد. از جمله از ویژگی های چیزل میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
شاسی سنگین تهیه شده از پروفیل صنعتی پایه های فولادی ریخته گری شده با استقامت بالا ناخن(تیغه) فورجی ضدسایش استفاده از پین برشی جهت افزایش سطح ایمنی کار قابلیت تنظیم عرض کار ( از طریق جابجایی پایه ها ) قابلیت نصب پشت بند ( غلطک روتیواتور، باله) تیغه های فولادی ضد سایش باله ای گارانتی و خدمات پس از فروش بلند مدت هدف استفاده از چیزل می تواند از جمله خرد نمودن هرچه بیشتر کلوخ ناشی از شخم زدن ادوار گذشته باشد و همچنین جهت هم سطح سازی نسبی شخم ، کنترل رشد علفهای هرز و تنظیم عمق نفوذپذیری زمین در برابر آبیاری سطحی که بتواند سطح معینی از زمین رطوبت کافی را در خود نگاه داشته و در آخر با نصب غلطک یا روتیواتور، زمینی یک دست و با کمترین میزان کلوخ و ناهمواری تحویل کشاورزان عزیز داده شود.
عوامل موثر بر مشکلات فروش چیزل در بازار داخلی
در آخر امیدواریم بتوانیم ادواتی با کیفیت و با بازدهی و راندمان کاری بالا به مشتریان عزیز ارائه نمائیم. تا بتوانیم در آینده با تقویت و حمایت همه جانبه، بخش کشاورزی کشور عزیزمان ایران نگاهی ویژه به صادرات محصولات کشاورزی و ادوات به کشورهای همسایه داشته و برای کشور ارز آور شود. لذا اقتصاد وابسته به نفت در دنیا منسوخ گردیده و مهم ترین بخش های فعال دنیا در کشاورزی و دارویی ( غذا و دارو ) خلاصه گردیده است.چیزل پنج شاخه بسیار پرفروش می باشد.
بهره گیری از تمام ظرفیت های کشور برای صادرات چیزل
وجود صنایع مادر مثل فولاد، پتروشیمی، تراکتورسازی، ماشین سازی، پیستون سازی، ایدم، خودروسازی، قطعه سازی، چرم و کفش و قدیمی ترین اتاق بازرگانی کشور در آذربایجان شرقی، در کنار صنایع غذایی، توان بالایی را در تولید و صادرات ایجاد کرده است. تنوع مواد معدنی از جمله مزیت های نسبی این خطه است، به طوری که از ۵۷ مواد معدنی شناخته شده دنیا ۳۱مورد آن در این استان وجود دارد و اکنون ۷۰۰ واحد معدنی در استان فعال هستند؛ همچنین قرار گرفتن استان در کمربند جهانی مس و طلا و پایه فلز و وجود بیش از پنج میلیون تن ذخایر نفلین سنیت در آذربایجان شرقی از مزیت های معادن استان به عنوان بزرگترین ذخایر معدنی کشور، ظرفیت های فراوانی برای ایجاد ارزش افزوده، تولید و صادرات دارد.
وجود زیرساخت های برق، آب، گاز و ۴۶ سد بزرگ و کوچک، ظرفیت های ترانزیتی ریلی، جاده ای و هوایی و وجود بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ بازرگان در آذربایجان شرقی، مجموعه ای از ظرفیت های صادرات و تولید است که ریل گذاری مناسب برای تسهیل مبادلات بین المللی را می طلبد؛ البته مسوولان استانی به خوبی کلید این کار را با سفرهایی که به کشورهای همسایه داشته اند و بازدید های میدانی از کارخانجات صنعتی کرده اند، زده اند.
خرید بی واسطه چیزل پیلتر با کیفیتی عالی
بازار تبریز به عنوان بزرگترین بازار مسقف جهان و وجود ۴۰۰ اتحادیه صنفی با ۱۲۵ هزار صنف تولیدی توزیعی و خدماتی با اشتغال مستقیم و غیرمستقیم ۳۰۰هزارنفر نقش عمده ای را در اقتصاد منطقه بازی می کند. بازار داخلی به عنوان بزرگترین بازار مسقف جهان و وجود ۴۰۰ اتحادیه صنفی با ۱۲۵ هزار صنف تولیدی توزیعی و خدماتی با اشتغال مستقیم و غیرمستقیم ۳۰۰هزار نفر و وجود نمایشگاه بین المللی و بزرگترین سایت نمایشگاهی کشور در تبریز از ظرفیت های بالای تبادلات تجاری است.
وجود ۲۰۰ هزار قالیباف در سطح آذربایجان شرقی و اختصاص سهم ۳۵ درصدی از صادرات فرش کشور به استان و ثبت تبریز به عنوان پایتخت فرش دستباف در جهان و تابلو فرش سردرود با صادرات سالیانه حدود ۳۰۰ میلیون دلار حرف اول را در تولید و صادرات می زند. اتاق بازرگانی تبریز به عنوان اولین اتاق تجارت در کشور همواره نقش به سزایی در مسیر جاده ابریشم داشته و اکنون با بیش از ۲۵۰۰ تاجر و بازرگانی صادرات سالانه استان حدود سه میلیارد دلار به بیش از ۱۰۰ کشور دنیا را دارد. عمده بازارهای هدف صادراتی آذربایجان شرقی به کشورهای عراق، ترکیه، آذربایجان، گرجستان، ارمنستان، افغانستان، پاکستان، بلغارستان، چین و ایتالیا است.
عمده بازارهای هدف صادراتی آذربایجان شرقی به کشورهای عراق، ترکیه، آذربایجان، گرجستان، ارمنستان، افغانستان، پاکستان، بلغارستان، چین و ایتالیا است.
وی عمده کالاهای صادراتی آذربایجان شرقی شامل، فرش و صنایع دستی، شیرینی و شکلات، شیشه و مصنوعات شیشه ای، فولاد و چدن، اشیا ساخته شده از مواد پلاستیکی، مواد معدنی و سنگ، انواع خشکبار، محصولات پتروشیمی، ماشین الات، وسایل مکانیکی و اجزا و قطعات (تراکتور – قطعات صنعتی و خودروئی ) و چرم و کفش اعلام کرد. یک میلیارد و ۶۵۴ میلیون دلار کالا از استان صادر شد اورنگی خاطر نشان کرد: با تکیه به وجود تمام ظرفیت های یاد شده سال گذشته یک میلیارد و ۶۵۴ میلیون دلار کالا از استان صادر شد که قابلیت افزایش آن وجود دارد.
عرضه مستقیم چیزل پیلتر در سراسر ایران
قدمت و سابقه بالای صنعتی استان و وجود صنایع مادر و راهبردی همچون ایدم، چرخشگر، ماشین سازی، پمپیران و تراکتورسازی که در برهه حساس با بومی سازی ماشین آلات توسعه وتعمیق ساخت داخل را به انجام می رسانند. صابر پرنیان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: وجود چهار هزار واحد صنعتی فعال دراستان آذربایجان شرقی با اشتغال مستقیم۱۲۰ هزارنفر با حجم سرمایه گذاری ۲۰هزارمیلیارد تومان که از لحاظ تعداد رتبه پنجم و از لحاظ حجم سرمایه گذاری رتبه ۸ را دارا می باشد.
وجود چهار هزار واحد صنعتی فعال در کشور با اشتغال مستقیم۱۲۰ هزارنفر با حجم سرمایه گذاری ۲۰هزارمیلیارد تومان که از لحاظ تعداد رتبه پنجم و از لحاظ حجم سرمایه گذاری رتبه ۸ را دارا می باشد. خوشبختانه ۹۰درصد فعالیت بخش صنعت با سرمایه گذاری بخش خصوصی انجام گرفته است و به عنوان استان شاخص در کشور در این زمینه محسوب می شود و سهم بخش خصوصی در تولید و اقتصاد کلان بالا است.
وجود ۵۹ شهرک و ناحیه صنعتی در استان آذربایجان شرقی و پنج شهرک تخصصی غیردولتی در زمینه شیشه، صنایع تبدیلی، چرم و کفش، برق و الکترونیک در آذربایجان شرقی و شهر صنعتی بعثت با مساحت ۲هزار هکتار به عنوان بزرگترین شهرک صنعتی خاورمیانه و وجود تنها شهرک اختصاصی سرمایه گذاری خارجی کشور در استان ظرفیت های بی نظیر دیگری است که زمینه صادرات و رونق تولید در استان فراهم می آورد.
وجود یکهزار و ۹۰۰ طرح صنعتی در دست اجرا توسط بخش خصوصی که حجم سرمایه گذاری پیش بینی شده آنها در حدود۲۰هزارمیلیارد تومان می باشد که در صورت به بهره برداری رسیدن آنها برای۴۳ هزارنفر شغل ایجاد می شود و ارزش افزوده بخش صنعت و رتبه صنعتی استان نیز افزایش می یابد.
رتبه اول استان در میانگین زمان صدور جواز تاسیس را در بین استان ها دارد و در کمتر از ۳ ساعت جواز تاسیس برای شروع فعالیت تولیدی برای داخل شهرک های صنعتی صادر می شود.
مرکز توزیع چیزل پیلتر درجه یک در سطح کشور
در استان اذربایجان دارای تنوع مواد معدنی قابل توجهی است به نحوی که از ۵۷ مواد معدنی شناخته شده ۳۱ مورد آن در آذربایجان شرقی وجود دارد، وجود ۷۰۰ واحد معدنی فعال ظرفیت بزرگی برای ایجاد ارزش افزوده در این منطقه است. وی با اشاره به وجود ۱۳ معدن شاخص در آذربایجان شرقی، چیزل پایه بلند وجود معادن مس سونگون، قرنق دره، غرب انجرد، باشماق چشمه کنان و هفت چشمه و هشت معدن طلا از جمله، اندریان، آستارقان، شرف آباد، سوناجیل و زایلیک از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
هفت فقره معدن آهن، سه فقره معدن نفلین سینیت، مولیبدن سیه کمر و معادن بزرگ خاک صنعتی و تراورتن و گچ و آهک از دیگر ظرفیت های معدنی کشور است. از دیگر معادن مهم و قابل ذکر در سطح استان می توان به معادن سیلیس توته خانه، تراورتن سردارآباد، آهک چله خانه و کائولن زنوز اشاره کرد که همگی دارای واحد فراوری و صادرات محصولات می باشد.
حدود یک میلیون و ۳۳۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی در آذربایجان شرقی وجود دارد که ۷۰ درصد آن به صورت دیم کشت شده، ۱۰۶ هزار هکتار از آن باغ بوده و بقیه اراضی به صورت کشت آبی می باشد. وی اضافه کرد: البته نمی توان به اراضی آبی استان، کشت آبی مطلق اطلاق کرد زیرا بیشتر به صورت نیمه آبی کشت می شود؛ در واقع می توان گفت آذربایجان شرقی از اراضی آبی محض زیادی برخوردار نیست.
جمعیت دامی آذربایجان شرقی نیز حدود هفت میلیون و ۵۰۰ هزار راس می باشد و مجموع تولیدات بخش کشاورزی بسته به شرایط اقلیمی حدود پنج میلیون تن در سال است. وی اظهار داشت: بیش از ۹۹ درصد بخش کشاورزی استان متعلق به بخش خصوصی می باشد که نمایندگی آن را اتحادیه های مختلفی از جمله اتحادیه دامداران، مرغداران، صنایع تبدیلی، نظام های صنفی و مهندسی کشاورزی، کارخانجات خوراک و آرد و خانه کشاورز به عهده داشته و راهبری موضوعات مرتبط با این بخش ها توسط این نمایندگان انجام شده و سازمان جهاد کشاورزی به اجرای سیاست های دولتی مرتبط با این بخش ها می پردازد.
رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی بیان داشت: در برنامه ریزی رشد هشت درصدی بخش کشاورزی ۳.۲ درصد از محل افزایش بهره وری و بقیه آن از محل توسعه سرمایه گذاری اتفاق خواهد افتاد. در برنامه ریزی رشد هشت درصدی بخش کشاورزی ۳.۲ درصد از محل افزایش بهره وری و بقیه آن از محل توسعه سرمایه گذاری اتفاق خواهد افتاد. رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی سهم صادرات محصولات کشاورزی و صنایع مواد غذایی را از استان ۳۰۷ میلیون دلار اعلام کرد.
پارسال بیش از ۲۲ درصد صادرات استان مربوط به محصولات کشاورزی بود. محصولات گلخانه ای، گل و گیاه، خشکبار و محصولات لبنی از عمده صادرات بخش کشاورزی استان به دیگر کشورهای جهان هستند. مقاصد صادراتی محصولات کشاورزی استان، کشور هایی نظیر عراق، آذربایجان، ارمنستان، افغانستان، امارات، رومانی، ترکیه، صربستان و روسیه بود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.